BLA | Interior design and decoration

  • comedor con encanto barcelona
  • sala de estar chimenea barcelona
  • diseño sala de estar barcelona

About This Project

interiorismo vilanova i la geltru
interiorismo residencial barcelona

BLA

PROJECT DESCRIPTION
The building, located in Barcelona’s Eixample district, offers high ceilings and large shuttered windows, which form an open plan space with a lot of presence. The chimney has been classically restored, but has been lacquered in white to provide lightness and uniformity.

 

The large scale limewashed floor boards are uniquely crafted by hand and go perfectly with the marine aesthetic present throughout the decorative elements and in the blue wall that distinguishes the space and highlights the fireplace.

 

The dining room has been complemented with a round table of Nordic design, ideal to encourage group participation and, in addition to the sinuous formed pendant lamp, provide warmth and work well to counteract the considerable height of the ceilings.

 

Date
Category
Art
Date
Category
Interior design