¡Hagámoslo! diseñemos juntos el hogar con el que siempre has soñado, aquel que te haga sentir en casa. Sencillamente hagámoslo.

¡Hagámoslo! diseñemos juntos el hogar con el que siempre has soñado, aquel que te haga sentir en casa. Sencillamente hagámoslo.

CREARTE INTERIORS és un estudi d’interiorisme enfocat des d’una perspectiva artística i cultural. Les seves fundadores, Julieta Cruoglio i Marta Duran, desenvolupen projectes multidisciplinaris amb un fort contingut conceptual, buscant sinèrgies entre les diferents disciplines per a generar propostes innovadores. La seva principal missió és crear interiors que garanteixin el benestar de les persones.

 

“L’interior reflexa la perspectiva del subjecte, la seva relació amb sí mateix i amb el món”

Pierre Bourdieu

L’espai interior es entès com a l’hàbitat on els usuaris conviuen i es desenvolupen. Aquest ecosistema artificial ha de satisfer les seves necessitats funcionals, estimular els seus sentits i enriquir-lo culturalment.

 

Quan es projecta un interior, es dissenya, també l’experiència d’usuari, la relació que s’estableix entre l’espai i els seus habitants. El disseny d’interiors, com a disciplina, modela el comportament humà i és responsable del benestar.

A l’estudi, la recerca de creativitat sorgeix de l’art, els viatges, els hàbits humans i les singularitats de les diferents cultures. Una recerca constant entre les referències de la història de l’art i la investigació de solucions innovadores i creatives.

 

“No pots canviar el món, però pots donar exemple”

Alvar Aalto

Amb una mirada curiosa i optimista cap al futur i consciència mediambiental, a CREARTE INTERIORS es treballa des d’una perspectiva orgànica, basada en l’aprofitament de les condicions i recursos disponibles,

la convivència harmònica amb la naturalesa i una manera de vida responsable. La sostenibilitat ha de ser una forma intrínseca del disseny d’interiors de qualitat.

Julieta
Cruoglio

“L’espai interior és,
encara, el nostre refugi”.

Núm. col·legiada – 1436

Fundadora i directora creativa de CREARTE INTERIORS, és llicenciada en Belles Arts per la UB. Va desenvolupar projectes multidisciplinaris profunditzant en les tecnologies aplicades a l’art, el cinema i la cultura. Es va especialitzar en Disseny d’Interiors, va col•laborar en diferents estudis d’arquitectura, interiorisme i empreses de disseny de mobiliari. La seva experiència la va portar a emprendre el seu propi estudi, on exerceix de directora de projectes, supervisant totes les fases d’un disseny, des de la conceptualització fins a l’execució.

Cinèfila des de la infantesa, és assídua a diferents festivals cinematogràfics, així com a esdeveniments i exposicions d’art contemporani i disseny en general.

Marta
Duran

“Dissenyo, per tant existeixo”.

Núm. col·legiada – 1437

Fundadora i directora de projectes de CREARTE INTERIORS. El seu interès per les formes, les trames, els volums i la bellesa es va originar en el dibuix artístic i la va portar a graduar-se com a Dissenyadora d’Interiors. Complementàriament, es va especialitzar en Disseny Gràfic i fotografia. Per a ella, el disseny és molt més que una professió, és el seu estil de vida. Perfeccionista per naturalesa, té cura dels detalls de cada projecte, buscant la solució més òptima per a cada client.

Aficionada a la tecnologia, cerca amb constància els últims avenços, ja que per a ella, l’única forma de viure el futur és introduint la innovació al present.