Projecte SUITE

Elegància natural

2015

 

L’habitació Suite és un espai privilegiat, per les seves dimensions i les seves vistes, gràcies a les grans obertures, pròpies d’una arquitectura contemporània. El disseny interior ha volgut transmetre els principis formals de les tendències més innovadores, com el tractament de l’espai diàfan, compartimentat per panels translúcids que integren l’espai higiènic en l’estança principal i la utilització de materials versàtils com el vidre i el microciment.

"El concepte del projecte és l'espai de treball com a un hivernacle, que ofereixi les millors condicions d'habitabilitat per als seus habitants."

La il·luminació contribueix al joc de les transparències i permet adequar l’ambient als desitjos dels habitants, canviant els valors cromàtics o la intensitat de la llum.

 

El revestiment de paret s'ha realitzat amb llistons de fusta massissa per aportar calidesa a la zona de major relaxament i fa la funció de capçalera del llit.

 

Pel mobiliari s'ha optat per poques però importants peces de disseny interior, com ara la cadira Barcelona. Com a símbol de contemporaneïtat, el quadre que s'ha escollit per decorar l'estança és una obra abstracta que explora la plasticitat del mirociment.

Cadira BARCELONA: Mies van der Rohe | Vitra

Vestidor COVER | Rimadesio