BLA | DECORACIÓ SALA D’ESTAR – MENJADOR

About This Project

BLA

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
El projecte va començar amb un moodboard que vam preparar en col·laboració amb els clients, després va anar mutant i el resultat final és un espai que respon a les seves inquietuds i desitjos.

 

La finca, ubicada a l’eixample barceloní, presenta sostres alts i finestrals amb porticons, que configuren un espai diàfan i amb molta presència. La xemeneia ha estat restaurada seguint l’estètica clàssica, però s’ha lacat en blanc per aportar uniformitat i lleugeresa. Les portes i les motllures del sostre aporten categoria, en consonància amb la qualitat de la finca.

 

Els taulons de fusta decapada de grans dimensions del paviment són peces úniques d’artesania i connecta amb l’estètica marinera present en els elements decoratius i en la paret blava que distingeix l’espai i fa ressaltar la llar de foc.

 

La zona de menjador s’ha resolt amb una taula rodona de disseny nòrdic, ideal per fomentar la participació i que, juntament amb la làmpada penjant de formes sinuoses, aporten caliu i contraresta la considerable alçada dels sostres.
Date
Category
Art
Date
Category
Interior design