CASAMAR | REFORMA INTEGRAL

About This Project

CASAMAR

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
La situació privilegiada que ocupa aquesta casa unifamiliar no estava ben aprofitada degut a una distribució innecessàriament compartimentada, amb una cuina tancada i un espai de menjador i sala d’estar de dimensions reduïdes. Resultava imprescindible enderrocar l’envà que separava les estances per aconseguir una planta diàfana i totalment comunicada on les impressionants vistes són les protagonistes.

 

Per crear una zona més càlida i destacada, la cuina queda delimitada per un paviment de rajoles hidràuliques amb un disseny fluid que combina tres tons – blanc, gris clar i sanguina – que resulta subtil i està en harmonia cromàtica amb el parquet de roure.

 

El disseny de la cuina en forma d’illa i un recolzament amb quatre columnes integrades, configuren un espai funcional alhora que estètic que es complementa amb un espai de barra per a esmorzar o prendre l’aperitiu mentre es prepara una recepta especial per a compartir amb la família i les amistats.

 

Per a evitar la sobrecàrrega visual de focus al sostre, la il·luminació indirecta col·locada estratègicament a la barana de l’escala i als cortiners, tenyeixen els estors amb una agradable llum càlida. A la sala d’estar, una làmpada Arco, un clàssic italià.

 

Una altra necessitat d’aquest projecte era moblar les estances amb peces acord amb l’estètica i la categoria de la residència. Per aquest motiu, s’ha optat per mobles de línies netes que reforcen l’horitzontalitat, materials com l’alumini ens tons terrosos i molt d’espai d’emmagatzematge sense perdre la sensació de fluïdesa i lleugeresa. Els còmodes seient han estat escollits per la seva ergonomia i funcionalitat, revestits amb teixits en to blau marí i aigua.
Date
Category
Art
Date
Category
Interior design