GiE | DISSENY DE MOBILIARI DE SALA D’ESTAR I MENJADOR

  • Mobiliario contemporáneo a medida sitges

About This Project

Papel de pared decorativo

GiE | Disseny de Mobiliari de Sala d’Estar i Menjador

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
Traslladar-se a un nou habitatge és sempre un motiu de felicitat encara que, habitualment, no és possible entrar a viure a una casa feta completament a mida i gust dels seus habitants. En aquest cas, transcorreguts uns anys i amb dos nous integrants a la família, va sorgir la necessitat de dissenyar la sala d’estar i el menjador.

 

L’espai va ser pensat per gaudir en família, on compartir els millors moments i generar records que sempre romandran. Aquesta parella, que poc anys enrere havia viatjat a Japó es sentia motivada per una estètica de línies depurades i detalls d’inspiració nipona.

 

A nivell funcional, el mobiliari havia de tenir molta capacitat d’emmagatzematge però mantenint les línies netes i l’espai diàfan. Es van preferir prestatgeries obertes cedint-li el protagonisme a llibres, objectes decoratius i retrats; un disseny afectiu ple de records.

 

Les prestatgeries de la part inferior s’han dedicat als més petits de la casa. Una idea inspirada en la metodologia Montessori, que fomenta que la canalla accedeixi lliurement als seus llibres i joguines perquè aprenguin a gestionar-se i siguin autònoms.

 

La música ha guiat també el disseny d’un espai protagonitzat pel piano, que destaca sobre el separador de llistons que funciona com a barana de l’escala.

 

El disseny de la il•luminació zonificada diferencia les enceses segons les necessitats creant diferents atmosferes. Els focus ubicats sobre el teclat generen una llum teatral, ideal per a un concert en petit comitè, mentre que els focus graduables banyen les prestatgeries de manera indirecta.
Date
Category
Art
Date
Category
Interior design