NiA | DISSENY DE VESTIDOR PRINCIPAL I VESTIDOR DIARI

  • Vestidor con isla central cubelles
  • Vestidor con isla central cubelles
  • Vestidor con isla central cubelles
  • Vestidor exclusivo cubelles
  • Vestidor abierto exclusivo cubelles

About This Project

Interior de armario a medida cubelles
Vestidor abierto de madera cubelles

NiA | Disseny de vestidor principal i vestidor diari

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
Ubicat a la població costera de Cubelles, aquest xalet de 166m2 requeria un projecte de distribució i reforma d’espais per respondre a les necessitats funcionals de la família. Per aquest motiu, ha estat necessària la intervenció de Crearte Interiors com a estudi de interiorisme, el qual, i amb el màxim interès, ha analitzat la finca, conjuntament amb els propietaris, per tal de transformar cada espai en estances confortables i adequades al seu estil de vida.

 

Al projecte original, l’espai dedicat a vestidor resultava bastant limitat i s’ha preferit utilitzar-lo com a complement del bany en suite; més pensat per emmagatzemar la roba d’ús diari, esportiva i interior, així com la roba de llit.

 

L’habitació contigua al dormitori en suite s’ha destinat a vestidor principal, compost per 5 mòduls dotats d’accessoris per optimitzar l’espai com, per exemple, la barra hidràulica, els sabaters extraïbles o la il•luminació interior que complementa la insuficient il•luminació original.

 

L’ illa central protagonitza l’espai i configura la circulació, alhora que proporciona una superfície d’exposició sota l’urna de vidre acabat fumé que combina amb la xapa de fusta natural de noguera. El conjunt descansa sobre d’una catifa que ajuda a ressaltar la seva presència, al mateix temps que la seva riquesa tonal trenca amb la monotonia del paviment i la calidesa de la fusta.

 

La combinació d’acabats s’ha pensat per aportar personalitat a les estàncies, contrastant amb el parquet ceràmic de color gris clar i les parets blanques. La fusta de noguera, a més a més d’elegància, aporta calidesa i caràcter que, en combinació amb les portes lacades de color blanc llí aconsegueixen una harmonia de color suggerent.

 

El projecte contempla una ampliació posterior, obrint l’espai al dormitori en suite. Per tant, es pot considerar que aquesta primera fase del projecte ha estat dissenyada des del començament tenint en compte la capacitat d’adaptació si fos necessari.
Date
Category
Art
Date
Category
Interior design