Serveis

INTERIORISME
RESIDENCIAL

La nostra principal motivació és millorar la teva qualitat de vida.

L’arquitectura interior, el disseny sostenible i l’estètica, així com les diferents tècniques de distribució orgànica i el feng shui contribueixen a millorar el benestar de les persones. Perquè, on voldries trobar-te més a gust que a la teva pròpia llar? Perquè concebem casa teva com el teu refugi.

 

La teva personalitat, els teus gustos i els teus hobbies són fonamentals per a que el teu habitatge expressi i representi tot el que et converteix en un ésser únic; així d’original serà la teva llar.

Volem assistir-te en l’aventura de crear el teu espai personal. Un acompanyament integral al llarg del procés de disseny, reforma i estilisme.  Rescatant el caràcter original de l’espai i aportant una atmosfera indicada per a cada ambient.

 

Treballant en modalitat clau en mà el procés de reforma serà una experiència gratificant que viuràs sense preocupacions. Ens encarregarem de la tramitació de permisos, la coordinació dels equips i els diferents processos, seguint un pla de treball estricte. Podem fer el teu somni realitat.

“L’arquitectura s’està convertint un altre cop en part integral de la nostra existència en quelcom dinàmic i no estàtic. Viu, canvia i expressa allò intangible a través d’allò tangible. Dóna vida a materials inerts quan els relaciona amb l’ésser humà. Concebuda així, la seva creació és un acte d’amor”

Walter Gropius

Serveis

DISSENY D’ESPAIS EXTERIORS

Dissenyem espais exteriors que ens connectin amb la nostra essència més natural.

Des d’un petit pati fins a un extens jardí, qualsevol entorn a l’aire lliure és la nostra parcel·la privada de natura. El paisatgisme estudia els factors ambientals i les necessitats particulars de l’entorn per configurar un espai funcional, alhora que inspirador.

 

Quan dissenyem un espai exterior gaudim de més llibertat i flexibilitat, tant a nivell formal com d’estil, el que ens permet inspirant-nos i transportant-nos a terres llunyanes.

Des d’un relaxant jardí zen del japó fins a la força d’un jardí de cactus, incorporar la natura a l’entorn urbà esdevé un bàlsam de pau per als seus habitants.

 

Els jardins són, també, organismes vius que varien al llarg de l’any segons muti el seu fullatge. Percebre i contemplar els canvis és una experiència gratificant i alleujadora de l’estrès. 

INTERIORISME COMERCIAL

Ens encantaria convertir el teu negoci en el local de moda de la teva ciutat i ajudar-te a incrementar les vendes.

Sabem com convertir als teus clients en fans del teu negoci. Tu ja els coneixes i saps com satisfer-los, però el teu local no acaba de comunicar la teva passió i professionalitat. Invertir en interiorisme, per a impressionar i sorprendre als teus clients, a traves d’un disseny integral i transversal, és l’opció guanyadora. Apliquem tècniques de màrqueting, enfortint el valor diferencial de la teva marca, per a garantir l’èxit del teu negoci. Treballem a partir d’una estratègia clara per crear experiències que apel·len a les emocions del públic.

Coneixem la nostra era, de forta competitivitat i ritme frenètic. Fàcilment els negocis queden estancats, necessiten revitalitzar la seva marca mitjançant un projecte integral de branding on tots els elements identificatius siguin coherents. Treballem conjuntament amb el nostre equip de disseny gràfic per oferir un projecte global.