Serveis

INTERIORISME
RESIDENCIAL

La nostra principal motivació és millorar la teva qualitat de vida.

L’arquitectura interior, el disseny sostenible i l’estètica, així com les diferents tècniques de distribució orgànica i el feng shui contribueixen a millorar el benestar de les persones. Perquè, on voldries trobar-te més a gust que a la teva pròpia llar? Perquè concebem casa teva com el teu refugi.

 

La teva personalitat, els teus gustos i els teus hobbies són fonamentals per a que el teu habitatge expressi i representi tot el que et converteix en un ésser únic; així d’original serà la teva llar.

Volem assistir-te en l’aventura de crear el teu espai personal. Un acompanyament integral al llarg del procés de disseny, reforma i estilisme.  Rescatant el caràcter original de l’espai i aportant una atmosfera indicada per a cada ambient.

 

Treballant en modalitat clau en mà el procés de reforma serà una experiencia gratificant que viuràs sense preocupacions. Ens encarregarem de la tramitació de permisos, la coordinació dels equips i els diferents processo, seguint un pla de treball estricte. Podem fer el teu somni realitat.

“L’arquitectura s’està convertint un altre cop en part integral de la nostra existència en quelcom dinàmic i no estàtic. Viu, canvia i expressa allò intangible a través d’allò tangible. Dóna vida a materials inerts quan els relaciona amb l’ésser humà. Concebuda així, la seva creació és un acte d’amor”

Walter Gropius

Serveis

INTERIORISME COMERCIAL

Ens encantaria convertir el teu negoci en el local de moda de la teva ciutat i ajudar-te a incrementar les vendes.

Sabem com convertir als teus clients en fans del teu negoci. Tu ja els coneixes i saps com satisfer-los, però el teu local no acaba de comunicar la teva passió i professionalitat. Invertir en interiorisme, per a impressionar i sorprendre als teus clients, a traves d’un disseny integral i transversal, és l’opció guanyadora. Apliquem tècniques de màrqueting, enfortint el valor diferencial de la teva marca, per a garantir l’èxit del teu negoci. Treballem a partir d’una estratègia clara per crear experiències que apel·len a les emocions del públic.

Coneixem la nostra era, de forta competitivitat i ritme frenètic. Fàcilment els negocis queden estancats, necessiten revitalitzar la seva marca mitjançant un projecte integral de branding on tots els elements identificatius siguin coherents. Treballem conjuntament amb el nostre equip de disseny gràfic per oferir un projecte global.

Serveis

APARADORISME I VISUAL MERCHANDISING

Mai depreciïs el potencial dels teus aparadors, són la finestra a l’univers de la teva marca.

Necessites saber com incentivar la compra dels teus productes? Vols mantenir el ritme d’impacte que tenia el teu local quan vas obrir? Llavors necessites assessorament sobre visual merchandising, l’estratègia de màrqueting orientada a l’exhibició de productes i la captació de clients a partir del potencial dels teus aparadors. Has de conèixer les tendències i estar actualitzat. Podem ajudar-te.

Serà necessari definir un calendari d’accions i campanyes especials per mantenir al teu públic sempre alerta del que està succeint al teu negoci i provocar els transeünt per que es converteixin en fans de la teva marca.