Fem-ho! Dissenyem junts la llar amb què sempre has somiat, aquella que et faci sentir a casa. Dissenyem-ho.

Fem-ho! Dissenyem junts la llar amb què sempre has somiat, aquella que et faci sentir a casa. Dissenyem-ho.

CREARTE INTERIORS és un estudi d’interiorisme enfocat des d’una perspectiva artística i cultural. Les seves fundadores, Julieta Cruoglio i Marta Duran, desenvolupen projectes multidisciplinaris amb un fort contingut conceptual, buscant sinèrgies entre les diferents disciplines per a generar propostes innovadores. La seva principal missió és crear interiors que garanteixin el benestar de les persones.

 

“L’interior reflexa la perspectiva del subjecte, la seva relació amb sí mateix i amb el món”

Pierre Bourdieu

L’espai interior es entès com a l’hàbitat on els usuaris conviuen i es desenvolupen. Aquest ecosistema artificial ha de satisfer les seves necessitats funcionals, estimular els seus sentits i enriquir-lo culturalment.

 

Quan es projecta un interior, es dissenya, també l’experiència d’usuari, la relació que s’estableix entre l’espai i els seus habitants. El disseny d’interiors, com a disciplina, modela el comportament humà i és responsable del benestar.

A l’estudi, la recerca de creativitat sorgeix de l’art, els viatges, els hàbits humans i les singularitats de les diferents cultures. Una recerca constant entre les referències de la història de l’art i la investigació de solucions innovadores i creatives.

 

“No pots canviar el món, però pots donar exemple”

Alvar Aalto

Amb una mirada curiosa i optimista cap al futur i consciència mediambiental, a CREARTE INTERIORS es treballa des d’una perspectiva orgànica, basada en l’aprofitament de les condicions i recursos disponibles,

la convivència harmònica amb la naturalesa i una manera de vida responsable. La sostenibilitat ha de ser una forma intrínseca del disseny d’interiors de qualitat.

Julieta
Cruoglio

“L’espai interior és,
encara, el nostre refugi”.

Núm. col·legiada – 1436

Fundadora i directora creativa de CREARTE INTERIORS, és llicenciada en Belles Arts per la UB. Va desenvolupar projectes multidisciplinaris profunditzant en les tecnologies aplicades a l’art, el cinema i la cultura. Es va especialitzar en Disseny d’Interiors, va col•laborar en diferents estudis d’arquitectura, interiorisme i empreses de disseny de mobiliari. La seva experiència la va portar a emprendre el seu propi estudi, on exerceix de directora de projectes, supervisant totes les fases d’un disseny, des de la conceptualització fins a l’execució.

Cinèfila des de la infantesa, és assídua a diferents festivals cinematogràfics, així com a esdeveniments i exposicions d’art contemporani i disseny en general.

Marta
Duran

“Dissenyo, per tant existeixo”.

Núm. col·legiada – 1437

Fundadora i directora de projectes de CREARTE INTERIORS. El seu interès per les formes, les trames, els volums i la bellesa es va originar en el dibuix artístic i la va portar a graduar-se com a Dissenyadora d’Interiors. Complementàriament, es va especialitzar en Disseny Gràfic i fotografia. Per a ella, el disseny és molt més que una professió, és el seu estil de vida. Perfeccionista per naturalesa, té cura dels detalls de cada projecte, buscant la solució més òptima per a cada client.

Aficionada a la tecnologia, cerca amb constància els últims avenços, ja que per a ella, l’única forma de viure el futur és introduint la innovació al present.