Mobiliari d’exterior: 4 col·leccions per triomfar aquest estiu.

Mobiliari d’exterior: 4 col·leccions per triomfar aquest estiu.

Col·lecció KOMODO

 

 

Conjunt de mobiliari d'exterior.

Col·lecció guanyadora del GERMAN DESIGN 2020. És un sistema modular per a exterior, amb estructura de resina de fibres de vidre amb una extraordinària flexibilitat de composició i adaptació a les necessitats i estètica del projecte.

Visualment agradable, aporta un toc fresc i desenfadat a l’entorn gràcies al seu disseny inspirat en les branques dels arbres que es complementa amb la varietat de colors i textures disponibles.

 

Tant l’estructura de polipropilè com els teixits són resistents als raigs UV i a les inclemències meteorològiques. El seu sistema de fabricació permet uns terminis de lliurament breus i disposar d’estoc en models i colors estandarditzats a un preu assequible.

 

 

Mobiliari d'exterior de polipropilè inspirat en les branques dels arbres.
La resistència dels seus material permet exposar-lo a la intempèrie.

 

Col·lecció TWINS

 

 

Col·lecció de mobiliari per a exterior se línies sinuoses.

Col·lecció amb personalitat pròpia, delicada i exclusiva.

Consta de butaca amb respatller baix o alt, sofà de 3 places, banqueta reposapeus i gandula doble o daybed. El seu disseny busca principalment el confort i la versatilitat de les peces per ser aplicades tant en espais interiors com exteriors.

Disseny contemporani amb un alt grau de personalització. Tub d’alumini en color blanc, negre, coure o xampany i una àmplia varietat de teixits tècnics en colors neutres i pastel, que són tendència per aquest estiu.

 

 

Gandula doble en un entorn idílic.
La gandula doble o daybed és un disseny innovador, de formes agradables i pensat tant per gaudir en espais interiors com exteriors.

 

 

Col·lecció TEJA

 

 

Col·lecció de mobiliari per a exterior.

Col·lecció inspirada en el Mediterrani que evoca la calma i calidesa del seus paisatges. Fabricada amb estructura d’alumini extrudit i combinada amb corda marina de polièster amb nucli de niló per garantir la màxima durabilitat i resistència envers els agents climàtics.

Les superfícies de les taules es fabriquen amb fusta d’iroko d’alta qualitat procedents de plantacions sostenibles.

 

La col·lecció es composa per cadires, butaca, sofà, tamborets i taules de centre. Tots els productes de la col·lecció estan confeccionats de manera artesanal a les instal·lacions de Barcelona, garantint un producte de qualitat.

Els coixins en teixit acrílic, completament aptes per a exterior, estan disponibles en una àmplia varietat de colors i textures, cosa que permet configurar una multitud de combinacions diferents, originals i adaptades a cada projecte.

 

 

Butaca per exterior en tons terrossos.
Els colores terrosos evoquen una atmòsfera serena i mediterrània.

 

 

Col·lecció LINIA

 

 

Mobiliari d'exterior ambientat en un habitatge.

Col·lecció de línies pures, fabricada en estructura d’alumini amb confortables seients entapissats en teixit exclusiu, molt agradable al tacte, resistent als raigs UV, repel·lent de bacteris, ecològic i 100% reciclable. Un disseny versàtil, tant per l’àmbit residencial com per l’ús intensiu en exterior, inclús a la intempèrie.

La col·lecció s’adapta a qualsevol projecte gràcies a la configuració modular de les seves peces i a la senzillesa que acompanya la gran presència de les seves formes.

Els sofàs modulars permeten configurar espais exteriors adaptats a les necessitats de cada projecte i es poden complementar amb butaques i taules de centre.

 

 

Mobiliari d'exterior de línies pures i acabats versàtils.
D’estètica minimalista, permet un alt grau de personalització d’acabats per adaptar a l’entorn.

 

Si estàs pensant en renovar la teva terrassa, segur que et resultarà interessant la nostra publicació sobre els Aspectes clau per dissenyar la terrassa perfecta.