Restauració.

Revisió de la tradició, respecte al bon fer i aculliment.

Arrecife

Restaurant Divina Italia

Restaurant de cuina tradicional italiana emplaçat a El Charco de San Ginés, centre turístic de Lanzarote. La seva imatge va quedar completament anticuada i, malgrat l’augment del turisme a la zona, no veia incrementar els guanys. Mitjançat un projecte integral d’interiorisme el local ha esdevingut una referència a la zona amb una afluència de públic molt superior.

Salamanca

El Mesón de Gonzalo

Si heu visitat la Plaza Mayor de Salamanca sabreu que El Mesón de Gonzalo és el restaurant de referència de la ciutat. El 2015 es va portar a terme un projecte de restilització de la seva marca, mantenint el lligam amb la tradició. Les seves parets de pedra emanen la història de la ciutat que es reflexa en els plats tradicionals i els vins de la zona.

Salamanca

La Barra de Gonzalo

Degut a l’èxit del projecte del restaurant El Mesón de Gonzalo, el seu promotor va decidir ampliar l’oferta al 2017  amb La Barra de Gonzalo. Un espai gastronómic actualitzat protagonitzat per la barra que dóna visibilitat a l’espai de cocció i showcooking. L’ambient animat i distès anima al tapeo i la cel·lebració.

Arrecife

Restaurant La Cala

Els propietaris del restaurant de menjar mediterrani La Cala van engegar aquest projecte amb molta il·lusió. Era el seu primer restaurant i portaven el dubtes propis de les primeres vegades. Només tenien una cosa clara: el restaurant havia de reflexar la seva il·lusió i transmetre les ganes de fer les coses ben fetes. De la mà del Chef Luis León, i recolzats per l’equip d’interioristes i decoradors, el projecte ha esdevingut un vertader èxit comercial i, sobre tot, l’orgull dels seus propietaris.

“Mediterrani, acullidor i juvenil”.

Lanzarote

Restaurant Puerto Blanco

El restaurant Puerto Blanco està ubicat a una de les platges més turístiques de Lanzarote i ofereix un espai familiari i alegre amb capacitat per a més de 100 comensals. Els principals requisits d’aquest projecte van ser: cridar l’atenció dels turistes, com a principal reclam, coordinar els espais per facilitar l’atenció dels seus comensals i tenir una estètica fresca inspirada en els elements tropicals.

Alegre, fresc i tropical.