Una terrassa per gaudir en família

Una terrassa per gaudir en família

PROJECTE DESTACAT ESTIU 2020

A vegades, un projecte d’interiorisme és com una simfonia composta per diversos elements que funcionen de manera harmoniosa. D’altres, és un solo tant potent que aconsegueix emocionar des del virtuosisme d’un únic instrument.

És aquest el cas del nostre projecte destacat de l’estiu 2020. Un estiu diferent, marcat per una pandèmia mundial, i ple d’incerteses. Són les famílies les que s’han enfortit i són les llars les que han esdevingut els refugis físics i emocionals per a les persones.

I en aquest context peculiar sorgeix aquest projecte de reforma i pavimentació de terrassa amb piscina. El principal requisit era generar un entorn segur per a una família amb dues criatures.

 

 

 

La pavimentació amb una tarima tecnològica ens ha permès crear un espai unificat, amb una forta sensació de continuïtat. La incorporació de la corona de la piscina a la pròpia tarima centra l’atenció i destaca la blavor de l’aigua. Aquest paviment fa possible generar diferents solucions per a les jardineres, integrant la vegetació al paisatge.

 

 

La unió perfecta entre naturalesa i tecnologia.

 

En aquest projecte hem instal·lat un producte amb prestacions excepcionals, la matèria primera del qual són les fibres vegetals que provenen de la reutilització de subproductes del cultiu de cereals, com les closques de l’arròs.

La unió perfecta entre naturalesa i tecnologia en un producte que aporta la bellesa i calidesa de la fusta amb la resistència i baix manteniment del PVC -material més dens i estable que les tarimes compostes de polietilè o polipropilè-.

La seva característiques el fan idoni per aplicar-lo a l’exterior gràcies a la seva resistència a les inclemències meteorològiques, ja que es manté inalterable al llarg del temps, inclús exposat a condicions extremes.

 

 

Vista nocturna de terrassa, destacant la textura de la lama.

 

 

Disseny 100% a mida.

 

La sensació de continuïtat s’aconsegueix mitjançant lames de 2,50m de llargada. L’àmplia gamma de complements del mateix material i acabats permet dissenyar espais que integrin elements com revestiments verticals, jardineres, tanques i d’altres solucions a mida.

La varietat de colors i acabats proporciona infinites possibilitats de disseny, ajustant-se a diferents estils. Els tons més clars són ideals per augmentar la sensació d’amplitud i lluminositat i resulten els més adients per aconseguir un paviment que no s’escalfi en excés.

 

 

Vista general nocturna de terrassa amb piscina.

 

 

Ideal per a l’estiu.

 

La millor opció per no cremar-se els peus, sobre tot amb canalla a casa, són les tarimes tecnològiques muntades sobre una estructura elevada que permet la circulació de l’aire. Aquest sistema manté la superfície ventilada i a una temperatura per sota de la mitja d’altres tipus de paviments com els ceràmics o les gespes artificials.

 

 

El paviment continu i uniforme garantitza una superfície estable i segura.

 

Resulta ideal per instal·lar-la en terrasses amb piscina, degut a que es tracta d’un producte antilliscant i resistent a la humitat i les taques, inclús del clor i d’altres substàncies abrasives.

 

 

Dissenyat per gaudir del temps lliure.

 

Les tarimes d’alta qualitat no necessiten tractaments addicionals com vernissos ni ceres i presenten protecció envers les taques i la humitat. Tanmateix, no els hi afecten els bacteris ni els insectes. El seu baix manteniment i la seva alta durabilitat, amb 10 anys de garantia, permet gaudir del temps lliure sense preocupacions.

 

 

 

 

Sostenible i 100% reciclable

La tarima tecnològica WPC és un producte ecològic i d’alta resistència, ideal com a paviment d’exterior en terrasses i jardins. Es composa d’una estructura anivellable d’alumini i taulons de WPC –Wood Plastic Composite- és a dir, un producte compost per fibres reciclades de fusta i d’altres fibres naturals barrejades en un 50% amb PVC. Al incorporar només un 20% de petroli en la seva composició, la seva petjada de carboni és mínima.

Aquest producte resulta la alternativa eco-sostenible a les tarimes de fustes tropicals, prevenint la desforestació i les conseqüències dramàtiques d’aquesta pràctica.

 

SI ESTÀS PENSANT EN RENOVAR LA TEVA TERRASSA, SEGUR QUE ET RESULTARÀ INTERESSANT LA NOSTRA PUBLICACIÓ SOBRE ELS ASPECTES CLAUS PER A DISSENYAR LA TERRASSA PERFECTA.