Pèrgola Bioclimàtica. Un nou espai exterior de gran confort.

Pèrgola Bioclimàtica. Un nou espai exterior de gran confort.

 

La pèrgola bioclimàtica és un sistema intel·ligent de protecció solar que permet prolongar l’espai habitable d’un habitatge per gaudir de l’exterior en qualsevol època de l’any.

Mitjançant la instal·lació d’una pèrgola bioclimàtica s’aconsegueix augmentar la privacitat, creant un ambient versàtil i confortable. Tanmateix, la superfície de la terrassa guanya en funcionalitat, proporcionant un espai protegit de les inclemències meteorològiques, que es podrà moblar i utilitzar sense preocupacions.

 

 

TECNOLOGIA I FUNCIONAMENT

 

La pèrgola bioclimàtica està composta per una estructura de lames d’alumini orientables motoritzades. Aquest sistema de lames ofereix una obertura des de 0º fins 140º, permetent, d’aquesta manera, tancar o ventilar l’estança segons desitgi l’usuari. Aquest moviment de lames permet un aprofitament total de la radiació solar.

Gràcies als sensors de detecció, la pèrgola bioclimàtica està dissenyada per regular de forma natural la temperatura de l’estança, protegint de la pluja, vent o intempèrie.

 

El sensor de temperatura inclina les lames de manera automàtica regulant el fluix d’aire per mantenir l’estança fresca i ventilada.

El sensor de vent i neu obre les lames per a que en cap cas puguin patir danys davant fortes ràfegues de vent.

El sensor de pluja tancarà les lames hermètica i automàticament en el moment que detecti les primeres gotes.

 

El tancament entre lames assegura l’estanquitat de la pèrgola, creant un espai tancat i aliè a la climatologia exterior.

L’òptima capacitat per recollir i guiar l’aigua cap a les bigues i evacuar-la pels pilars indicats, converteix la pèrgola bioclimàtica en un element impermeable. Proporciona al client una gran tranquil·litat i seguretat a l’hora no només de gaudir del seu espai exterior, sinó també, de moblar i decorar casa seva.

 

 

SOSTENIBILITAT I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

 

La pèrgola bioclimàtica controla de manera intel·ligent els recursos naturals, regulant el grau de llum o ombra. D’aquesta manera, s’aconsegueix condicionar una estança protegida mitjançant l’aprofitament de les condicions ambientals.

Tanmateix, contribueix a l’estalvi energètic perquè redueix l’ús d’altres solucions menys sostenibles per a la refrigeració o calefacció dels habitatges.

A més a més, el sistema constructiu de la pèrgola permet la recuperació total de les peces d’alumini, material 100% reciclable.

 

 

DISSENY I CONFIGURACIÓ A MIDA

 

 

Las diferents tipologies de muntatge disponibles permeten un disseny a mida basat en les característiques del terreny i l’arquitectura on sigui necessari instal·lar la pèrgola bioclimàtica.

D’aquesta manera, és possible emplaçar-la en qualsevol espai i en seu disseny minimalista i elegant s’adapta a tot tipus d’estil arquitectònic.

 

L’ampli ventall d’opcions i la varietat de complements disponibles – com la il·luminació ambiental, els tancaments compostos de gelosies o el sistema d’àudio-, ofereixen una configuració a mida segons cada projecte.

 

 

GARANTIA D’ALTA QUALIDAD

 

El disseny de la pèrgola bioclimàtica és d’una qualitat immillorable. La seva robustesa i fortalesa brinda seguretat al conjunt, oferint al client una gran sensació de protecció.

Els material empleats són l’alumini d’extrusió d’aliatge de la més alta qualitat i peces d’acer inoxidable, assegurant, així, un perfecte envelliment de la pèrgola.  

Així mateix, el seu disseny minimalista ofereix una vista sense caragols ni cablejat elèctric, que queden amagats dins de l’estructura, donant una imatge neta del conjunt.

Aquest producte no requereix d’obra i la seva instal·lació és senzilla i ràpida. La porta a terme personal experimentat que es responsabilitza de realitzar una instal·lació òptima.

 

 

Pèrgola Bioclimàtica a Sitges, Catalunya.

 

 

Si estas pensant en renovar la teva terrassa, segur que et resultarà interessant la nostre publicació sobre els ASPECTES CLAU PER A DISSENYAR LA TERRASSA PERFECTA.