Disseny integral d’Altell | Calafell | 2023

  • Vista general del dormitori i bany
  • Suite integral amb bany, vestidor i despatx
  • Moble de bany com a element decoratiu

About This Project

Disseny de capçal de llit
Detall de moble de bany amb rentamans de sobre-taulell

DISSENY INTEGRAL D’ALTELL | CALAFELL | 2023

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
El repte consistia en convertir un espai diàfan de 20m2 en una estança que pogués integrar diferents usos, aportant major funcionalitat als propietaris. Dormitori principal, vestidor, bany complet i despatx en un mateix espai, en el que cada element té la mida justa per resultar pràctic i còmode.
A nivell estètic es va optar per acabats neutres i certs detalls en fusta natural per a que el conjunt resultés lleuger i acollidor al mateix temps.
Seguint amb la morfologia del perímetre, es van disposar els diferents usos al voltant d’un volum central de vidre translúcid que integra el bany, amb la particularitat d’ubicar el moble i el rentamans a la zona exterior com a element decoratiu.
El vestidor es va dissenyar completament a mida per adaptar-se al màxim a les necessitats dels clients. Les portes batents van ser lacades del mateix to de les parets i els sostres per integrar el mobiliari a l’espai.
La zona de descans destaca pel caràcter desenfadat de las betes de la fusta natural de roure, que vesteixen el capçal de llit. Les tauletes semi-encastades, es van dissenyar en exclusiva per a aquest projecte.
Data
Categoria
Interiorisme residencial / Disseny de vestidor / Disseny a mida

DISSENY I MOBLAMENT DE VESTIDOR | CUBELLES | 2019

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
Ubicat a la població costera de Cubelles, aquest xalet de 166m2 requeria un projecte de distribució i reforma per respondre a les necessitats de la família. Per aquest motiu, ha estat necessària la intervenció de Crearte Interiors com a estudi de interiorisme. Amb el màxim interès, ha analitzat la finca, conjuntament amb els propietaris, per tal de transformar cada espai en estances confortables i adequades al seu estil de vida. 
Al projecte original, l’espai dedicat a vestidor resultava bastant limitat i s’ha preferit utilitzar-lo com a complement del bany en suite; més pensat per emmagatzemar la roba d’ús diari, esportiva i interior, així com la roba de llit.
L’habitació contigua al dormitori en suite s’ha destinat a vestidor principal, compost per 5 mòduls dotats d’accessoris per optimitzar l’espai. Per exemple, la barra hidràulica, els sabaters extraïbles o la il•luminació interior que complementa la insuficient il•luminació original.
L’ illa central protagonitza l’espai i configura la circulació. Alhora, proporciona una superfície d’exposició sota l’urna de vidre acabat fumé que combina amb la fusta natural de noguera. El conjunt descansa sobre d’una catifa que ajuda a ressaltar la seva presència.
La combinació d’acabats s’ha pensat per aportar personalitat a les estàncies, contrastant amb l’entorn neutre. La fusta de noguera, a més a més d’elegància, aporta calidesa i caràcter. En combinació amb les portes lacades de color blanc llí aconsegueixen una harmonia de color suggerent.
El projecte contempla una ampliació posterior, obrint l’espai al dormitori en suite. Per tant, es pot considerar que aquesta primera fase del projecte ha estat dissenyada des del començament tenint en compte la capacitat d’adaptació.
Data
Categoria
Interiorisme residencial / Disseny de vestidor / Disseny a mida
Date
Category
Interior design