Disseny i reforma integral d’Àtic | Vilanova i la Geltrú | 2023

About This Project

Chimenea de diseño con mueble a medida y zona multimedia
Sofá

REFORMA INTEGRAL D’ÀTIC | VILANOVA I LA GELTRÚ | 2023

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
A les immediacions del passeig marítim de Vilanova i la Geltrú s’ubica aquest àtic de 100m2 interiors i extensa terrassa amb vistes sobre el mar Mediterrani. La distribució original d’aquest habitatge d’obra nova no s’adaptava a les necessitats particulars dels propietaris. El projecte va consistir en millorar la funcionalitat i dotar de personalitat les estances anodines.
El principal requisit va ser obrir la zona de dia per a obtenir un espai diàfan, connectant la sala d’estar amb el menjador i la cuina, i així obtenir major amplitud espacial aprofitant al màxim la llum natural.
A la sala d’estar destaca el mòdul de xemeneia revestida amb porcelànic Macchia Vecchia Gold. El fons blanc marfil i les marcades betes grises amb reflexes ataronjats que combina amb la betes de la fusta natural, les portes lacades en color vainilla i la càlida textura dels teixits.
La composició de la cuina original es va substituir per mobiliari de la prestigiosa firma italiana Arrital Cucine, utilitzant mòduls més funcionals i ampliant la zona de preparació. La textura dels taulells porcelànics Taj Mahal Almond s’inspira en els acabats de les pedres precioses i és ideal per aportar una sensació de luxe natural.
La taula de menjador, realitzada artesanalment en fusta massissa de roure i taulell de vidre de grans dimensions, va ser dissenyada en exclusiva per aquest projecte. Les butaques de vellut en un lluminós to blau, són la nota de color que també trobem als teixits combinats de la butaca i als coixins del sofà.
El projecte implicava un seguit de reptes tècnics, com la compartimentació de la cuina o l’adaptació del sostre a nou disseny a doble altura i alerons per a la il•luminació indirecta. La cura pels detalls i l’aportació d’elements decoratius és el que converteix un habitatge en una vertadera llar.
Data
Categoria
Interiorisme residencial / Disseny i reforma integral / Disseny a mida
Date
Category
Interior design