Reforma i Interiorisme de Suite Principal i Vestidor | Pedralbes | 2020

About This Project

reforma integral vestidor pedralbes_v

REFORMA I INTERIORISME DE SUITE PRINCIPAL I VESTIDOR| PEDRALBES | 2020

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
Ubicat al barri de Pedralbes, a la ciutat de Barcelona, aquest pis de 200m2 requeria d’un projecte de reforma integral per respondre a les necessitats particulars dels nous propietaris.
Un dels espais més impactants és la Suite Principal de 34m2, inspirada en les suites d’hotels, ja que els
espais es van obrint a mesura que s’accedeix a l’estança per tal d’afavorir la intimitat.
La zona del dormitori presenta la particularitat de disposar d’una tribuna de finestrals amb esplèndides vistes al jardí, que queden emmarcades per les romàntiques cortines de llí natural. A la nit, és possible banyar els teixits amb la llum zenital projectada des dels cortiners, creant una atmosfera de calma.
L’estança integra un vestidor semi-obert al que s’accedeix a través d’un tancament de portes corredisses de quarterons i vidres transparents. Els interiors d’armari, dissenyats a mida, són de xapa de fusta natural de roure. Les portes amb perfil d’alumini i els accessoris lacats en color antracita destaquen gràcies a la il·luminació interior i aporten una nota de caràcter en un entorn càlid.
Per a les parets, sostres i fusteria, es va coordinar el color lotus, per generar una sensació global de serenitat que es complementa, de manera subtil, amb un teixit de fibres natural de inspiració nipona, en tonalitats sàlvia. Aquest contrast cromàtic harmonitza amb el paviment porcelànic inspirat en el marbre Calacatta, aconseguint un ambient de sofisticació i luxe.
Data
Categoria
Reforma integral / Interiorisme residencial / Disseny de vestidor / Disseny a mida / Arquitectura d´interiors
Date
Category
Interior design