Disseny integral de Suite amb Vestidor | Vilanova i la Geltrú | 2023

  • Vestidor a mida amb porta oculta
  • Vista dormitori amb vestidor a mida amb porta oculta oberta
  • Vestidor a mida amb portes lacades i vitrines decoratives

About This Project

Rentamans integrat en Suite
Revestiment allistonat de fusta en Suite amb il·luminació indirecta

DISSENY INTEGRAL DE SUITE AMB VESTIDOR | VILANOVA I LA GELTRÚ | 2023

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
Ubicada a les immediacions del passeig marítim de Vilanova i la Geltrú, aquesta Suite Principal amb Vestidor s’inspira en les Suites d’Hotel, integrant zona de descans, bany privat i vestidor, l’accés al qual queda ocult darrere del revestiment de fusta enllistonada.
L’estança està plena de detalls que aporten interès a cada element. El revestiment vinílic en trama tèxtil, la fusta de roure i la il·luminació indirecta es conjuguen per generar una ambientació càlida i estimulant.
La zona del rentamans forma part del dormitori i és l’element més estètic de l’estança, ja que combina els diferents revestiments amb el taulell de Krion, realitzat a mida amb tovalloler integrat en el frontal. El moble suspès lacat en color indi, una varietat profunda del color blau, en homenatge al mar.
El vestidor combina mòduls de portes batents, lacades en color beige natural, que contrasten amb les dues portes vitrines que deixen entreveure l’interior en fusta de roure.
Destaca especialment la il·luminació com a recurs atmosfèric. 
Data
Categoria
Interiorisme residencial / Disseny de vestidor / Disseny a mida

DISSENY I MOBLAMENT DE VESTIDOR | CUBELLES | 2019

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
Ubicat a la població costera de Cubelles, aquest xalet de 166m2 requeria un projecte de distribució i reforma per respondre a les necessitats de la família. Per aquest motiu, ha estat necessària la intervenció de Crearte Interiors com a estudi de interiorisme. Amb el màxim interès, ha analitzat la finca, conjuntament amb els propietaris, per tal de transformar cada espai en estances confortables i adequades al seu estil de vida. 
Al projecte original, l’espai dedicat a vestidor resultava bastant limitat i s’ha preferit utilitzar-lo com a complement del bany en suite; més pensat per emmagatzemar la roba d’ús diari, esportiva i interior, així com la roba de llit.
L’habitació contigua al dormitori en suite s’ha destinat a vestidor principal, compost per 5 mòduls dotats d’accessoris per optimitzar l’espai. Per exemple, la barra hidràulica, els sabaters extraïbles o la il•luminació interior que complementa la insuficient il•luminació original.
L’ illa central protagonitza l’espai i configura la circulació. Alhora, proporciona una superfície d’exposició sota l’urna de vidre acabat fumé que combina amb la fusta natural de noguera. El conjunt descansa sobre d’una catifa que ajuda a ressaltar la seva presència.
La combinació d’acabats s’ha pensat per aportar personalitat a les estàncies, contrastant amb l’entorn neutre. La fusta de noguera, a més a més d’elegància, aporta calidesa i caràcter. En combinació amb les portes lacades de color blanc llí aconsegueixen una harmonia de color suggerent.
El projecte contempla una ampliació posterior, obrint l’espai al dormitori en suite. Per tant, es pot considerar que aquesta primera fase del projecte ha estat dissenyada des del començament tenint en compte la capacitat d’adaptació.
Data
Categoria
Interiorisme residencial / Disseny de vestidor / Disseny a mida
Date
Category
Interior design